fredag 6 maj 2011

Promoposters från Soderberghs "Haywire"


Steven Soderbergh är en regissör som jag tycker det talas alldeles för lite om. Denna regissör har gett oss en hel del fantastiska filmer, bland andra The Informant, Solaris, Kafka och Erin Brockovich. Soderbergh är också mannen bakom den stabila heist-trilogin med Danny Ocean i spetsen.

Soderbergh har nu ett par kommande projekt på gång, och ett av de är actiondramat "Haywire". I rollerna får vi se Gina Carano, Michael Fassbender, Ewan McGregor, Michael Douglas, Antonio Banderas och Bill Paxton. MMA-fightern Gina Carano gör rollen som en spion som blir blåst under ett uppdrag och sedan måste skydda sin familj mot yttre hot.

Steven Soderbergh är en sådan regissör som nästan alltid levererar stabila verk, och jag tror inte att "Haywire" är ett undantag. För oss Soderbergh-fans är det spännande tider som väntar, det är inte bara "Haywire" som dyker upp i år, utan även "Contagion". Någon gång under 2012 kommer hans film "The Man from U.N.C.L.E" och under 2013 får vi se hans film "Liberace". Tyvärr har Soderbergh varit inne på att lägga ner arbetet som regissör och inrikta sig på något annat, låt oss hålla tummarna för att han fortsätter glädja oss med sina filmprojekt.

Nedan finns några nya promo-posters från "Haywire", grymt snygga.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar