tisdag 2 augusti 2011

Trailer till "Twixt" och bilder från "We Bought a Zoo"


Francis Ford Coppola, regissören bakom mästerverk som Apocalypse Now Redux och The Godfather är fortfarande aktiv som filmskapare. Det här året har han ett väldigt lustigt och annorlunda projekt på gång, skräckthrillern Twixt med Val Kilmer i huvudrollen.

Kilmer gör rollen som en författare a la Stephen King på dekis som kommer till en liten stad för att promota sin nya roman. Väl i staden börjar han nysta i en gammal mordgåta som bland annat involverar en liten flicka (Elle Fanning) och Edgar Allan Poe (!!!) som i filmen spelas av Ben Chaplin.

Utifrån trailern som kan ses nedan så känns det som att Coppola medvetet gör en film med stark B-känsla, stilen på filmen känns väldigt digitalt/lågbudget. Jag får också lite screwball/camp-vibbar och ibland känns det nästan som att man övergår i parodi. Hur som helst ska det bli otroligt intressant att se det här, herregud, legenden Edgar Allan Poe är ju med och vem tackar nej till det!?


Sen har vi också fått lite nya bilder ifrån Cameron Crowes kommande We Bought a Zoo. Cameron Crowe förväntar jag mig alltid bra filmer ifrån efter Vanilla Sky och Jerry Maguire och We Bought a Zoo med Matt Damon, Scarlett Johansson och Thomas Haden Church i rollerna verkar inte vara ett undantag. Filmen baseras på boken med samma namn och kretsar kring en familj som flyttar till landet och köper ett stängt zoo med intentionen att renovera det och starta upp det igen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar