torsdag 18 augusti 2011

Nya trailers: "Machine Gun Preacher", "Page Eight", "Trespass" och "Texas Killing Fields"


Idag har jag fyra nya intressanta trailers att bjuda på. Alla har släppts under de senaste dagarna och rör projekt som på något sätt känns lockande.

Först ut har vi Marc Forsters nya Machine Gun Preacher med Gerard Butler i huvudrollen. Filmen baseras på en sann historia som jag visste noll om när jag först läste om detta projekt, den skildrar småskurken Sam Childers (Butler) som bestämmer sig för att åka till Afrika och försöka göra skillnad på riktigt. Jag är ett ganska stort fan av Forster och med kompetente Butler i huvudrollen kan nog detta bli en både underhållande och tänkvärd film.


Efter det har vi också spionthrillern Page Eight som kretsar kring underrättelseorganisation MI5 och hur ett känsligt dokument hotar organisationens existens. Filmen regisseras av David Hare och har en himmelsk rollista med namn som Bill Nighy, Rachel Weisz, Michael Gambon, Ralph Fiennes, Ewen Bremner och Felicity Jones. Denna kommer ungefär samtidigt som Alfredsons Tinker Tailor Soldier Spy och känns på flera sätt ganska lik den, även om det inte är en periodfilm och inte lika "stylish".


Den extremt instabila regissöre Joel Schumacher har också en ny film på gång, gisslanthrillern Trespass med Nicole Kidman, Nicolas Cage och Cam Gigandet. Som sagt är Schumacher väldigt ojämn, ibland levererar han kanonfilmer som Falling Down och Phone Booth, medan han ibland ger oss kalkoner som Batman & Robin och The Number 23. Därför är det mycket svårt att veta vad man kan vänta sig här, dock är det alltid kul att se hur Cage sköter sig, han är nämligen minst lika ojämn och instabil som Schumacher.


Sist ut har vi Ami Caanan Manns Texas Killing Fields. Denna film hade jag ovanligt nog inte hört ett knyst om innan jag fick se trailern, även om rollistan är ganska intressant och filmen faktiskt ser helt okej ut. Även här har vi en otroligt intressant rollista med Jeffrey Dean Morgan, Sam Worthington, Stephen Graham, Jessica Chastain, Chloë Grace Moretz och Jason Clarke. Filmen handlar om en mystisk mordutredning i Texas och ser ut att kunna bli mycket spännande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar