torsdag 21 juli 2011

Smått och gott från ComicCon 2011 #1


Nu har återigen nördarnas paradis rullat igång, nämligen Comic Con-mässan i San Diego. Under fyra dagar kommer filmbolag, spelutvecklare, bokförlag osv. till San Diego för att visa upp sina senaste alster. Detta leder till att dessa fyra dagar alltid har en massa underbara posters, trailers och bilder att bjuda på. För oss som är filmintresserade och allmänna nördar är detta rena himmelriket. Nedan kommer en liten sammanfattning av vad som visades upp under gårdagen.

Först och främst har jag lite posters och bilder att bjuda på. Nedan kan du se nya posters till Bennett Millers Moneyball, Andrew Niccols In Time, James McTeigues The Raven och Steven Soderberghs Haywire. Vi har även fått den första bilden från Ridley Scotts kommande Prometheus.






Vi har också fått en första Red Band-trailer från Nicolas Winding Refns Drive med Ryan Gosling i huvudrollen, en film som jag skrivit lite mer om här. Trailern är minst sagt helt fantastisk, och jag är så fruktansvärt pepp på att få se den i september.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar