tisdag 19 juli 2011

Första officiella bilden från "The Ides of March"


Ovan kan du se den första bilden på Ryan Gosling (och George Clooney, indirekt) från det kommande politiska dramat "The Ides of March" som jag ser varmt fram emot.

Det finns mängder med saker som starkt talar för detta projektet. För det första är det George Clooney som står för regin, och om man frågar mig har han redan gjort två mästerverk i den positionen, nämligen "Confessions of a Dangerous Mind" och "Good Night and Good Luck". Sen har vi också den makalösa casten som toppas med Gosling och Clooney, men som också innehåller Paul Giamatti, Marisa Tomei, Philip Seymour Hoffman, Evan Rachel Wood och Jeffrey Wright.

Att filmen också utspelar sig i den politiska arenan gör inte saken sämre då jag är mycket intresserad av politik och filmer som behandlar ämnet. Clooney gör i filmen rollen som Ohio-guvenören Mike Morris som hamnar i blåsväder i samband med ett uppkommande presidentsval. Filmen kretsar sedan kring hur hans kampanj-ansvarige Stephen Meyers (Gosling) måste lösa problemet och få Morris på banan igen.

"The Ides of March" har premiär den 7:e oktober i USA och kommer till Sverige cirka en månad efter det, förmodligen i en väldigt smal release.

2 kommentarer:

  1. Riktigt strong cast indeed. Och fantastisk regissör också. Älskar Confessions. Även om politik verkligen inte är min grej så ser det här väldigt intressant ut. Ett must see, definitivt ;)

    SvaraRadera
  2. Härligt att du tycker det :) Har du läst om den innan eller fick du den på din radar först nu?

    SvaraRadera