torsdag 28 april 2011

"Transformers: Dark of the Moon" Theatrical Trailer

Image and video hosting by TinyPic

Tredje delen i Transformers-sagan dyker upp på biograferna i sommar, och nu har den officiella fullängds-trailern släppts. Jag är inget överdrivet fan av dessa filmer, och nummer två i serien tyckte jag nästintill var helt värdelös. Det fanns dock en hel del värde i första filmen och baserat på det och denna fantastiska trailern tror jag att detta kan bli sommarens stora actionrulle, detta kan helt enkelt bli den bästa i serien.

Det är också positivt att det blivit lite intressanta ändringar i casten, bland annat har filmen fått uppdatering i form av de fruktansvärt skickliga skådisarna John Malkovich och Frances McDormand, som annars sällan är med i denna typ av film. Man har också sållat bort en av världens kanske sämsta skådespelare, Megan Fox, istället för henne får vi se Rosie Huntington-Whiteley. Eftersom Rosie endast är modell och inte har skådespelat tidigare kan det tragiskt nog bli lika illa som det var med Megan Fox, men man kan ju alltid hoppas.

Även om denna film skulle visa sig vara helt rutten verkar det som att vi kan vänta oss en hel del häftig robot-action, och vem har inte det på guilty pleasure-listan?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar