söndag 12 juni 2011

Posters till kommande "Breaking Bad"-säsongen


Efter "Mad Men" rankar jag "Breaking Bad" (även den från AMC) som världens tveklöst bästa TV-serie. Varje avsnitt är ohyggligt spännande, välspelat, välskrivet och känslosamt. Bryan Cranston som gör huvudrollen i serien har blivit en favorit hos mig, och att se att han jobbar sig uppåt även i filmvärlden är mycket trevligt.

Serien skildrar den cancerdrabbade kemiläraren Walter White (Cranston) som börjar tillverka Crystal Meth för att skrapa ihop pengar till sin behandling. Till sin hjälp har han småskurken och före detta eleven Jesse Pinkman (Aaron Paul) som (mer eller mindre) vet hur man rör sig på rätt sätt i den livsfarliga knarkvärlden. Serien cirkulerar kring hur Walter faller längre och längre ner i mörkret samtidigt som han försöker dölja sin kriminalitet för familj och vänner.

"Breaking Bad" är minst sagt en fullpoängare och en fullkomligt bländande och mästerlig TV-serie som jag verkligen längtar efter att få fortsätta med. Första avsnittet i den nya säsongen, den fjärde, har premiär den 17:e juli. Ovan och nedan finns två nya posters som nyligen släppts, tyvärr finns de ännu inte i högupplösta versioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar